Αποκατάσταση Ουλών Ακμής

Οι ουλές σχηματίζονται ως κομμάτι της διαδικασίας επούλωσης του δέρματος κάθε φορά που τα στρώματα του δέρματος τραυματίζονται. Η ουλή μπορεί να είναι το αποτέλεσμα ενός ατυχήματος, μίας χειρουργικής επέμβασης, ενός εγκαύματος ή ακόμα και μίας σοβαρής ακμής.

Οι μη επεμβατικές  εφαρμογές laser fraxional δεν απαιτούν αναισθησία, καθώς δεν είναι επίπονες και ο ασθενής δεν χρειάζεται χρόνο ανάρρωσης. Για τους περισσότερους ασθενείς απαιτούνται περίπου τέσσερις με  πέντε συνεδρίες. Τα αποτελέσματα, ανάλογα πάντα με την σοβαρότητα της ουλής, μπορεί να είναι άκρως θεαματικά. Η βελτίωση είναι βαθμιαία και συνεχίζεται ακόμη και μετά το πέρας των θεραπειών.
Η θεραπεία με laser δίνει στο γιατρό σας τον ακριβή έλεγχο καθώς με τη χρήση του, με ήπιο τρόπο «εξατμίζεται» το κατεστραμμένο δέρμα ή το δέρμα με ουλές και εμφανίζεται το λείο, φρέσκο δέρμα που βρίσκεται από κάτω. Οι ουλές απομακρύνονται με ένα γρήγορο, ακριβή και αναίμακτο τρόπο επιτυγχάνοντας εξαιρετικά αποτελέσματα. Εάν η εφαρμογή πρόκειται να γίνει σε περιορισμένη επιφάνεια, τότε μια απλή τοπική αναισθησία πριν τη χρήση του laser είναι απαραίτητη.

Τα είδη λέιζερ που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ανάλογα το πρόβλημα του κάθε ασθενή είναι:

  • Laser fractional CO2
  • Laser fractional erbium(sellas)
  • Laser microneedling rf